TOP atleti a atletky roku ´20

Rok se s rokem sešel a máme zde opět období, ve kterém obvykle rekapitulujeme a hodnotíme, co se nám v uplynulých 12 měsících povedlo a také co nebylo zrovna ono.

Ve sportovním prostředí bývá dobrým zvykem vyhodnotit a vyzdvihnout nejlepší sportovce s přihlédnutím k jejich sportovním úspěchům v uplynulém období, ale i z pohledu jejich přístupu např. k tréninkům. Myslíme, že přišla ta pravá chvíle, abychom i my, prachatičtí atleti, zvolili ze svého středu ty nejlepší sportovce.

Trenéry proto byli vybráni nejlepší atleti a atletky našeho klubu, kteří se tak stali TOP atlety a TOP atletkami roku 2020! Vybraným sportovcům moc gratulujeme! Věřte, že rozhodování nebylo pro trenéry vůbec jednoduché, vždyť do konečného výběru se tentokrát nedostali ani někteří medailisté z krajských přeborů či atletky a atleti, kteří by svým přístupem k atletice a atletickým tréninkům mohli jít mnohým z nás příkladem. Určitě však není všem dnům konec, za pár dnů nám začíná rok nový a cesta k TOP atletům a TOP atletkám za rok 2021 je pro všechny otevřená. A kdo se do této vybrané společnosti dostal v roce letošním se dozvíte zde: https://www.topi.cz/akce/anketa-o-nejlepsiho-atleta-a-atletku-roku-2020/ .

Současně vyhlašujeme anketu o nejlepšího atleta/atletku roku 2020, který vzejde právě z těchto TOP atletů a atletek. Hlasovat můžeme všichni členové klubu ATLETIKA Prachatice podle pokynů opět zde: https://www.topi.cz/akce/anketa-o-nejlepsiho-atleta-a-atletku-roku-2020/ .