Soutěž pro Lvíčky 15.-21.03.2021

Jsem rád, že se další závodníci zapojili do Zimního čtyřboje a připravil jsem si další výzvu speciálně pro naše Lvíčky. Využijeme opět Areál lesních her. A protože se máme připravit na Rodinný závod, zkusíme si některé disciplíny. 
1) štafeta – pokud máte nějaký kroužek nebo štafetový kolík, můžete ho využít. Připravil jsem dva dřevěné kolíky do skříňky u stanoviště stolních her v 3. etapě areálu (snad tam vydrží). Pokud nebude kolík ani kroužek, předávejte si štafetu plácnutím. A teď kde poběžíme. Start bude u informačního sloupku Veverčí stezka a běží se ke sloupku Mraveniště a zpět. Kdo se pro covidová opatření do Prachatice nedostane, může soutěžit v místě svého bydliště. Rovinka je dlouhá cca 45 m od startu k otočce. Následuje předávka a běží druhý člen štafety. Týmy jsou dvoučlenné (dítě, rodič). Měříme čas (mm:ss,d).
2) hod šiškou na cíl – nasbírejte si smrkové šišky a hážeme na cíl, kterým bude strom ve vzdálenosti cca 5 m. Každý má 10 pokusů, stále soutěží dvoučlenný tým (dítě, rodič). Počítáme zásahy (5d/5r při padesátiprocentní úspěšnosti).
Vaše výsledky mi pošlete na e-mail topi@topi.cz, zpracuji je a rozešlu. Termín do příští neděle 21.03.2021.

Honza