Atletická neděle netradičně v úterý

Ve středu 2.6. jsme nastartovali letošní závodní sezonu Přeborem Prachatic v rámci projektu ČAS #atletispolu. Je opět kratší a tak jsou všechny neděle obsazeny. Proto tu naší Atletickou neděli přesouváme na úterý 8.6.2021. Závody jsou tentokrát pro všechny věkové kategorie od těch nejmenších po dospělé. Vyvrcholí pak závody rodinných štafet na 4x 100 m. V těchto štafetách budou soupeřit čtyřčlenné týmy složené vždy ze dvou dospělých a dvou dětí do 10 let. Členové jedné štafety by zároveň měli být členy max. dvou rodin (v jakékoliv kombinaci). Přijďte všichni, ať poskládáme více štafet!

Organizačně proběhne Atletická neděle podobně jako středeční závod. Zahájíme tedy v 15 hodin prezentací a rozcvičením a od 16 hodin budeme závodit. Pokud vše proběhne podle našich představ, budeme končit kolem 19. hodiny. Propozice najdete zde: https://online.atletika.cz/Propozice/propozice/50041

Zároveň bych chtěl požádat všechny, kteří jsou ochotni pomoci s organizací závodů, především Atletické neděle a Krajského přeboru družstev v kategorii přípravek (pátek 18.06.2021), aby se mi přihlásili na e-mail: planek@centrum.cz.

za trenéry Honza Plánek